Escolta´ns
en directe
 
     
 
 
presentació
història
programació
fotografies
publicitat
contacte
 
     
 


campanyes de publicitat

Cada any l'emissora La Veu de Navàs duu a terme dues campanyes de publicitat per donar la oportunitat al comerç local d'anunciar-se i donar-se a conèixer.fira de primavera

Cada primavera, a Navàs s'organitza una Fira, on s'omple el Passeig de Ramon Vall de parades dels botiguers de Navàs per donar-se a conèixer a tots els visitants de la comarca i de fora d'ella.

La Veu de Navàs, com a entitat associada al poble, és l'encarregada de posar-hi música de fons al llarg de tota la superfície firal i, a més a més, ofereix l'opció d'anunciar els comerços que hi estan interessants.

És un acte que des de l'emissora el trobem interessant i prometedor. És per això que any rere any s'anuncien més comerços, gràcies a la voluntat de tot un equip de persones que ho fa possible.

Aquesta campanya té una durada total de 2 dies abarcant tota la durada de la Fira, de forma ininterrompuda.

La Veu de Navàs ofereix als comerços interessats la realització de la falca publicitària, incloent-hi la redacció del text i la veu, amb una durada aproximada de 30 segons.

Els comerços que hi estiguin interessats poden posar-se en contacte a través de:
- Correu electrònic: laveudenavas@msn.com
- Telèfon: 93.839.11.12nadal

Des de La Veu de Navàs s'ofereix l'oportunitat als comerços que hi estiguin interessats, en donar-se a conèixer i, alhora, desitjar unes bones festes a tots els oients.

Des de fa anys, és una aposta que, dia rere dia, aconsegueix més comerços i dóna importància a l'acció que es duu a terme des de l'emissora.

Aquesta campanya té una durada total de 20 dies abarcant totes les festes i dates festives, arribant al dia 7 de gener, de forma ininterrompuda.

La Veu de Navàs ofereix als comerços interessats la realització de la falca publicitària, incloent-hi la redacció del text, la veu i la música, amb una durada aproximada de 30 segons.

Els comerços que hi estiguin interessats poden posar-se en contacte a través de:
- Correu electrònic: laveudenavas@msn.com
- Telèfon: 93.839.11.12
 
     
 
     
 
® La Veu de Navàs
Web desenvolupada per Josep Sainz de Azuelo