Escolta´ns
en directe
 
     
 
 
presentaciķ
histōria
programaciķ
fotografies
publicitat
contacte
 
     
 


La Veu de Navàs i les noves tecnologies

107.9 FM
La Veu de Navàs, emissora municipal de Navàs va néixer el 1981, i des de llavors han estat milers d'hores de programes, música, informatius, falques... que hem emès a través del 107.9 FM.

La tecnologia del moment i col.laboradors molt emprenedors va permetre fer ràdio en directe que escoltaven els navassencs des de les seves llars, tot sintonitzant els seus receptors de ràdio.

Però és ben cert que la tecnologia ha canviat molt i hem passat mica en mica de la tecnologia analògica a la tecnologia digital.


La música
En els seus inicis la música era tota en discs de vinil, i l'evolució ens va portar el cassette, el CD, el mini-disc, el DVD, fins a les actuals pistes d'àudio en mp3.

Però també és cert que ara tornen els discs de vinil, però certament en la nostra emissora mai han desaparegut del tot i en molts dels nostres programes s'ha escoltat música dels nostres discs.

Ara sense ordinador ens costaria molta feina oferir la mateixa programació, doncs ens permet emetre les 24 hores del dia i reemetre en diferit els programes que emetem en directe els caps de setmana.


laveudenavas.navas.cat
La més gran de les evolucions per La Veu de Navàs ha estat internet. El nostre equip de col.laboradors ha desenvolupat la pàgina web laveudenavas.navas.cat que ens permet emetre online, amb la qual cosa podem emetre més enllà de les fronteres de Navàs, i ens poden escoltar des de qualsevol punt del món.

Els nostres oients a més a més del 107.9 FM ens poden escoltar a través de l'ordinador o del mòbil que tingui connexió a internet, i també des del receptor de ràdio.


Per tant, la tecnologia ens ha permès donar més cobertura a la nostra emissió, tenir oients més enllà de Navàs i col.laboradors que fan programa des de les seves llars.

I veurem quins canvis trobarem en el futur, on de ben segur que La Veu de Navàs hi serà present.


 
     
 
     
 
® La Veu de Navās
Web desenvolupada per Josep Sainz de Azuelo