Escolta´ns
en directe
 
     
 
 
presentació
història
programació
fotografies
publicitat
contacte
 
     
 


història

L'emissora municipal La Veu de Navàs es va inaugurar el 20 de desembre de 1981 al 2on pis de la Peixateria Manubens.

En el programa d'estrena ja es van fer trucades en directe, i la primera navassenca que sortí per les ones mitjançant el telèfon va ser Josefina Dam.

A partir d'aquella retransmissió la programació es va poder sintonitzar tots els diumenges i festius d'11 a 2/4 de 3, primer a 100 megacicles del dial de la FM, i actualment al 107.90 FM.

Anys més tard, els estudis de La Veu de Navàs es van traslladar als baixos de l'edifici de l'Ajuntament, i actualment, estan situats a la 3a planta de l'Ajuntament de Navàs.les directives

Un total de 9 directors i 4 juntes gestores han dirigit La Veu de Navàs, impulsant el treball dels seus col·laboradors, fent possible la continuïtat del nostre mitjà de comunicació.

Citem ara, cronològicament, els directors de La Veu de Navàs:

- Joan Lorente i Martínez
- Francesc Manubens
- Josep Obradors
- Jesús Lorente i Martínez
- Marc Vidal i Calmet
- Anna Fornell i Caparrós
- Jordi Obradors
- Maria Mercè Serra i Mayordomo
- Elisabet López i Cornellas


El primer director de l'emissora va ser el recordat Joan Lorente i Martínez, i en homenatge al seu treball, dedicació, esforç i entrega, l'Estudi 1 de La Veu de Navàs porta el seu nom.

Actualment, la directora de La Veu de Navàs és Elisabet López i Cornellas, navassenca, llicenciada en Dret, que ha format part de la plantilla de l'emissora des dels 13 anys, i va ser nomenada directora el 26 de setembre de 2002.Joan Lorente, el primer director

Recordem del Joan el seu caràcter participatiu, amable i col·laborador. Destaquem la seva inquietud per la comunicació: com a radioaficionat, i un dels membres fundadors de La Veu de Navàs i també de Canal N.

Per ell, i en agraïment a la seva aportació en el nostre mitjà de comunicació La Veu de Navàs, i juntament amb l'Ajuntament de Navàs, ha volgut que l'Estudi 1 porti el nom d'en Joan Lorente i Martínez.

D'aquest gran comunicador podem llegir:

'La programació d'una Emissora Municipal, així com la seva capacitat tècnica, és el viu reflex
de la imatge de l'Ajuntament que el recolza i també de l'àrea social del Poble al què serveix.

En aquest sentit, cada poble tindrà el model de ràdio que li pertoca,
doncs dependrà sempre de la participació d'uns i dels altres.'


Joan Lorente   
 
     
 
     
 
® La Veu de Navàs
Web desenvolupada per Josep Sainz de Azuelo