Escolta´ns
en directe
 
     
 
 
presentaciķ
histōria
programaciķ
fotografies
publicitat
contacte
 
     
 


història

L'emissora municipal La Veu de Navās es va inaugurar el 20 de desembre de 1981 al 2on pis de la Peixateria Manubens.

En el programa d'estrena ja es van fer trucades en directe, i la primera navassenca que sortí per les ones mitjanįant el telčfon va ser Josefina Dam.

A partir d'aquella retransmissiķ la programaciķ es va poder sintonitzar tots els diumenges i festius d'11 a 2/4 de 3, primer a 100 megacicles del dial de la FM, i actualment al 107.90 FM.

Anys més tard, els estudis de La Veu de Navās es van traslladar als baixos de l'edifici de l'Ajuntament, i actualment, estan situats a la 3a planta de l'Ajuntament de Navās.les directives

Un total de 9 directors i 4 juntes gestores han dirigit La Veu de Navās, impulsant el treball dels seus colˇlaboradors, fent possible la continuītat del nostre mitjā de comunicaciķ.

Citem ara, cronolōgicament, els directors de La Veu de Navās:

- Joan Lorente i Martínez
- Francesc Manubens
- Josep Obradors
- Jesús Lorente i Martínez
- Marc Vidal i Calmet
- Anna Fornell i Caparrķs
- Jordi Obradors
- Maria Mercč Serra i Mayordomo
- Elisabet Lķpez i Cornellas


El primer director de l'emissora va ser el recordat Joan Lorente i Martínez, i en homenatge al seu treball, dedicaciķ, esforį i entrega, l'Estudi 1 de La Veu de Navās porta el seu nom.

Actualment, la directora de La Veu de Navās és Elisabet Lķpez i Cornellas, navassenca, llicenciada en Dret, que ha format part de la plantilla de l'emissora des dels 13 anys, i va ser nomenada directora el 26 de setembre de 2002.Joan Lorente, el primer director

Recordem del Joan el seu carācter participatiu, amable i colˇlaborador. Destaquem la seva inquietud per la comunicaciķ: com a radioaficionat, i un dels membres fundadors de La Veu de Navās i també de Canal N.

Per ell, i en agraīment a la seva aportaciķ en el nostre mitjā de comunicaciķ La Veu de Navās, i juntament amb l'Ajuntament de Navās, ha volgut que l'Estudi 1 porti el nom d'en Joan Lorente i Martínez.

D'aquest gran comunicador podem llegir:

'La programaciķ d'una Emissora Municipal, així com la seva capacitat tčcnica, és el viu reflex
de la imatge de l'Ajuntament que el recolza i també de l'ārea social del Poble al quč serveix.

En aquest sentit, cada poble tindrā el model de rādio que li pertoca,
doncs dependrā sempre de la participaciķ d'uns i dels altres.'


Joan Lorente   
 
     
 
     
 
® La Veu de Navās
Web desenvolupada per Josep Sainz de Azuelo